Accident la Bădeuți provocat de un șofer care a virat stânga fără să se asigure. O pasageră a fost rănită

Accident la Bădeuți provocat de un șofer care a virat stânga fără să se asigure. O pasageră a fost rănită
Miercuri, 14 august 2024, la ora 11:31, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești în afara localității Bădeuți, orașul Milișăuți, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că Ruben M. a condus autoturismul Volkswagen pe DN 2H, în afara localității Bădeuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți către Suceava.

Bărbatul a inițiat efectuarea unui viraj spre stânga, pentru a pătrunde în curtea unei societăți, fără a acorda prioritate de trecere autoutilitarei Ford care circula pe DN 2H, având direcția de deplasare dinspre Suceava către Rădăuți, fiind condusă de Marius B.
{inAds}

Ca urmare a impactului, a rezultat avarierea vehiculelor, cât și vătămarea corporală din culpă a Dianei M., pasageră în autoturismul Volkswagen, aceasta fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, fiindu-i stabilit diagnosticul „excoriații membru superior drept”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche