Accident la Cajvana provocat de un localnic teribilist care făcea wheelie cu motocicleta

Accident la Cajvana provocat de un localnic teribilist care făcea wheelie cu motocicleta
La data de 10 august 2024, în jurul orei 17:00, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe raza orașului Cajvana, județul Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

Din primele verificări s-a stabilit că în jurul orelor 16:50, Stefano F., din Cajvana, în timp ce conducea motociclul Yamaha, fară a avea montată placuța cu număr de înmatriculare/înregistrare, pe strada Cajvana, având direcția de deplasare dinspre Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” înspre DJ 178D, la un moment dat, la plecarea de pe loc a adoptat un comportament agresiv în conducerea motociclului, prin aceea că a ridicat motociclul respectiv pe roata din spate, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, după care motociclul a rulat singur aproximativ cinci metri, în partea din față unde a intrat în coliziune ușoară cu autovehiculul Volkswagen, care se afla staționat pe partea dreaptă a străzii Cajvana.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate în eveniment și vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale, având următorul diagnostic: luxație membru inferior drept-rănit ușor.
{inAds}

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la Spitalul Municipal Rădăuți i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele naționale ale Poliției Române s-a constatat faptul că motociclul Yamaha figureaza ca fiind neînamatriculat/neînregistrat, acesta fiind radiat din circulație la data de 26 februarie 2024.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că Stefano F. nu deține permis de conducere valabil pentru categoria de vehicule corespunzătoare celei din care face parte motociclul condus, respectiv A.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că Ștefan F. i-a încredințat fiului său Stefano S. motociclul Yahama pentru a-l conduce pe drumurile publice de pe raza orașului Cajvana, județul Suceava.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche