Accident la Iesle. Biciclist lovit de un șofer neatent care depășea o coloană de mașini staționate pe marginea drumului

Accident la Iesle. Biciclist lovit de un șofer neatent care depășea o coloană de mașini staționate pe marginea drumului
Joi, 15 august 2024, în jurul orei 17:15, Mihai B., de 30 de ani, din comuna Mălini, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Audi pe DJ 209B, în localitatea Iesle din comuna Mălini, din direcția Văleni către Borca, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule staționate pe partea dreaptă a drumului, moment în care l-a acroșat cu partea din față a mașinii pe Ștefan L., de 80 de ani, din comua Mălini, care se deplasa pe o bicicletă din sens opus.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}

Biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto, care s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche