Accident provocat de o femeie aflată în stare de ebrietate la volan, la Grămești

Accident provocat de o femeie aflată în stare de ebrietate la volan, la Grămești
Marți, în jurul orei 09:00, polițiștii au fost sesizați de Ștefan G. cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale în localitatea Grămești și nu poate ajunge la o înțelegere cu celălalt conducător auto.

La fața locului au fost identificate două autoturisme, respectiv un autoturism Audi și un autoturism Fiat, ambele prezentând avarii minore.

S-a procedat la legitimarea celor doi conducători auto, stabilindu-se că autoturismul Fiat a fost condus de reclamantul Ștefan G., iar autoturismul Audi a fost condus de Maria T.
{inAds}

Din verificările efectuate și din declarațiile celor doi conducători auto, rezultă faptul că în timp ce Ștefan G. conducea autoturismul Fiat pe DJ 291A în localitatea Grămești, spre Siret, ajuns în dreptul străzii Eternitatea a semnalizat stânga, iar în momentul în care a început virajul a fost acroșat de autoturismul Audi condus de Maria T., care a efectuat manevra de depășire a autoturismului Fiat.

S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a ambilor conducători auto, rezultatul fiind negativ la conducătorul autoturismului Fiat, iar în cazul conducătoarei autoturismului Audi a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătoarea auto a fost condusă la sediul Spitalului de Boli Cronice din orașul Siret, județul Suceava, în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, ocazie cu care i-au fost recoltat două mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche