Accident provocat de o tânără șoferiță care circula în curbă pe contrasens, pe drumul Rădăuți - Satu Mare

Accident provocat de o tânără șoferiță care circula în curbă pe contrasens, pe drumul Rădăuți - Satu Mare
La data de 9 august 2024, la ora 18:04, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Satu Mare a avut loc un accident rutier cu o victimă și două mașini.

Din primele verificări efectuate la fața locului s-a constatat faptul că Adrian H., în vârstă de 33 ani, din comuna Satu Mare, județul Suceava, a condus autoturismul Ford pe DJ 178B, din direcția Satu Mare către Rădăuți, iar în momentul în care a ajuns într-o curbă spre stânga a fost acroșat în partea din stânga-spate de autoturismul Dodge condus de Raluca H., în vârstă de 26 ani, din comuna Satu Mare, care circula pe DJ 178B, din direcția Rădăuți spre Satu Mare, pe contrasens.

În urma accidentului rutier au rezultat atât avarii la ambele autoturisme, cât și vătămarea corporală ușoară a pasagerei Anca P., care a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, iar ca urmare a examinării medicale s-a stabilit diagnosticul „contuzie toracică”.
{inAds}

Conducătorii a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche