Accident provocat de un șofer beat la volan, în Ițcani

Accident provocat de un șofer beat la volan, în Ițcani
La 9 august 2024, la ora 13:10, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Ițcani al municipiului Suceava, în fața tipografiei Celestin, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto implicați este băut.

La fața locului a fost identificat Ilie M., care a relatat faptul că în timp ce se afla pe strada Grigore Alexandru Ghica, având direcția de deplasare dinspre Dărmănești spre Suceava, la volanul autoturismului Volkswagen Sharan, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul Ford Focus din fața sa, condus de Ioan M., având aceeași direcție de deplasare, fapt pentru care a intrat în coliziune cu acesta, fiind provocate pagube materiale, fără a fi implicate și victime omenești.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul autoturismului Sharan a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afișând o concentrație de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
{inAds}

De asemenea, în urma interogării bazelor de date specifice a rezultat faptul că bărbatul deține permis de conducere, având dreptul de a conduce valabil.

Conducătorul auto a fost condus la UPU Suceava pentru prelevarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
Mai nouă Mai veche