Bătaie între frați după o înmormântare, la Românești. Unul a ajuns la spital, celălalt la poliție

Bătaie între frați după o înmormântare, la Românești. Unul a ajuns la spital, celălalt la poliție
Luni, 19 august 2024, la ora 15:52, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizati prin 112 despre o agresiune comisă între doi frați, în comuna Grănicești din județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că Stelian R., de 59 de ani, a participat la o înmormântare împreună cu mai multe persoane din familie, printre care și fratele său Mihai R., iar după încheierea serviciului funerar cei doi s-au deplasat la barul „La Boca” din localitatea Românești, comuna Grănicești, unde au consumat băuturi alcoolice.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi frați s-a iscat un conflict spontan generat de anumite reproșuri adresate reciproc, împrejurare în care Mihai R. l-a lovit pe fratele său, cauzându-i suferințe fizice.
{inAds}

La fața a intervenit un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava care i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale de specialitate, acesta fiind transportat ulterior la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu diagnosticul preliminar „plagă arcadă dreapta”.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul fiind că nu există risc iminent.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.
Mai nouă Mai veche