Bătaie între șoferi după o șicanare în trafic. Permise suspendate pentru amândoi

Bătaie între șoferi după o șicanare în trafic. Permise suspendate pentru amândoi
Marți, 27 august 2024, la ora 13:32, Secția de Poliție Rurală Preutești a fost sesizată prin 112 de către Ionuț G., de 35 ani, din comuna Șcheia, despre faptul că a fost agresat de către o persoană.

A fost identificat apelantul care a declarat verbal faptul că în timp ce se afla într-o coloană de autovehicule, la volanul unui autoturism Daci, un conducător auto al autoturismului Mercedes a efectuat o manevră de depășire, iar în momentul revenirii pe banda acesta a frânat brusc fără un motiv întemeiat, motiv pentru care autoturismul condus de reclamant a intrat în coliziune ușoară cu acesta. În urma incidentului, reclamantul a fost împins de către celălalt șofer.

Conducător al autoturismului Mercedes a fost identificat Marius B., de 47 de ani, din municipiul Fălticeni, care a declarat verbal faptul că recunoaște că l-a împins pe conducătorul autoturismului Dacia, dar și faptul că în timpul unei manevre de depășire a unei coloane de autovehicule a fost stânjenit de autoturismul Dacia, aflat în coloană, prin schimbarea succesivă a benzii de circulație, îngreunând astfel efectuarea depășirii.
{inAds}

Conducătorul autoturismului Mercedes a mai declarat că în momentul reîncadrării pe banda de circulație corespunzătoare a frânat brusc, intrând cu partea din spate a autoturismului în partea din față a autoturismului Dacia.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Celor doi conducători auto li s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru comportament agresiv în conducerea autovehiculelor pe drumurile publice.
Mai nouă Mai veche