Beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, la Ostra, și a fugit de la locul accidentului

Beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, la Ostra, și a fugit de la locul accidentului
Joi, 8 august 2024, la ora 17:22, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DJ 177A, la ieșire din localitatea Ostra spre Tarnița, a avut loc un accident de circulație, iar șoferul nu poate ieși din mașină.

Polițiștii s-au deplasat la locul producerii accidentului, ocazie cu care pe partea dreptă, într-un șanț, a fost identificat autoturismul Ford Focus răsturnat, iar în interior nu se afla nici o persoană.

Din dicuțiile purtate cu apelanta care se afla la fața locului a reieșit faptul că șoferul utoturismului a ieșit din autoturism, prin portbagaj, și a părăsit locul accidentului.
{inAds}

Ulterior, polițiștii au efectuat verificări pentru identificarea șoferului autoturismului și a eventualelor victime.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că autoturismul îi aparține lui Constantin M., de 40 de ani, din comuna Ostra, și el este persoana care l-a condus.

La ora 18.55, în centrul localității Ostra a fost identificat bărbatul care a declarat faptul că el este persoana care a condus autoturismul Ford Focus și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, iar rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, în urma consințământului dat, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior acesta a fost verificat în bazele de date, stabilindu-se faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
Mai nouă Mai veche