Copil rănit după ce a căzut de pe o căruță cu fân, la Dolheștii Mari

Copil rănit după ce a căzut de pe o căruță cu fân, la Dolheștii Mari
Vineri, 16 august 2024, la ora 10:08, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Preutești au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un copil de 9 ani a căzut de pe o căruță încărcată cu fân, în satul Dolheștii Mari, comuna Dolhești.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în jurul orelor 09:40, Petru L. se afla în grădina din spatele casei cu căruța unui vecin pe care a încărcat-o cu lucernă și urma să o transporte la locuință

După ce a terminat de încărcat căruța cu fân, l-a urcat pe fiul său în vârstă de 9 ani deasupra încărcăturii, iar copilul din neatenție s-a dezechilibrat și a alunecat, căzând pe sol.
{inAds}

Întrucât minorul acuza dureri abdominale, mama acestuia a sunat la 112 pentru a solicita intervenția cadrelor medicale la fața locului.

Minorul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.

1 Comentarii

  1. Se vede ca nu mai aveți despre ce să scrieți, dacă nu știți toate detaliile mai bine renunțați. Copilul nu a fost rănit, au fost solicitate serviciile cadrelor medicale pentru a fi siguri ca este în regulă, nu a fost vorba de vătămare corporală.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche