De unde poți cumpăra uși de garaj? De la mama lor de acasă, de la Alexiana Group din județul Suceava



Ești din Suceava și cauți uși de garaj? Le găsești pe site-ul alexiana.ro. Află mai multe despre acest producător și de ce avantaje vei beneficia.

Ei, cine stă la casă, merită să aibă și uși de garaj de calitate. Desigur, și cei care stau la bloc și se bucură de un garaj construit între blocuri merită, doar nu facem discriminare - garajul e garaj! În orice caz, ca să nu facem rabat de la discuție, îți spunem un mic secret: intră pe alexiana.ro și cere o ofertă de uși de garaj. De ce de la Alexiana Group? Deoarece au sediu în Rădăuți, iar asta înseamnă că cei din județul Suceava se vor bucura de servicii cât mai rapide. Plus de asta, vei descoperi mai multe beneficii ale ușilor de garaj de la ei. Îți spunem tot ce trebuie să știi în rândurile ce urmează.

Despre ușile de garaj, pe scurt. O privire de ansamblu a detaliilor tehnice

Probabil una dintre cele mai importante aspecte ale ușilor de garaj stă în umplutura lor. Este vorba de spumă poliuretanică și este elementul crucial în eficiența energetică pe care aceste uși le au. Pe șleau, dacă îți dorești ca iarna să nu se mai strecoare frigul în garaj, pune-ți o ușă de garaj. Vara, la fel, ai același beneficiu, doar că izolează căldura și vei avea răcoare-n garaj. Avantajul acestui beneficiu e că mai tai din facturi, dacă e vorba de un garaj lipit de casă. Fie că stai la oraș și ai nevoie de usi pentru garaj in Suceava sau oriunde altundeva în țară, fă alegerea corectă și ia-le pe cele de la Alexiana Group.

Având în vedere că spuma poliuretanică e umplutura, trebuie să existe și ceva care să fie umplut, nu? Ei bine, ușile de garaj sunt precum un sandwich și chiar le spune așa: panourile elvețiene de tip sandwich sunt fabricate din oțel galvanizat și vopsite în câmp electrostatic. Ce înseamnă asta? Înseamnă că sunt foarte rezistente, ținând cont că oțelul galvanizat nu e doar oțel, ci este oțel învelit în zinc, care să-i confere o durabilitate aparte. Faptul că este vopsit și în câmp electrostatic (o tehnică care face ca distribuția vopselei să fie cât mai uniformă), ranforsează rezistența oțelului, protejându-l de intemperii.

Dat fiind faptul că vorbim de metale grele și materiale nu tocmai ușoare, o persoană nu ar putea să ridice cu mâinile o ușă de garaj. De aceea, aceste sunt prevăzute cu arcuri și sisteme care să asiste la deschidere: poți acționa o ușă de garaj atât manual, cu mâner sau acționare cu lanț cât și de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi, sau chiar și telefonul tău.

Ce altceva mai găsești la Alexiana Group?

Pe scurt, tot ce ține de accesorii și sisteme pentru exteriorul casei. La Alexiana Group, vei găsi rulouri exterioare pentru ferestre, marchize, plase anti insecte și toate cele. Aruncă un ochi peste produsele lor și cere acum o ofertă pentru ce ai nevoie!

 

Contact:

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Sursă foto: alexiana.ro

Mai nouă Mai veche