Eveniment pentru promovarea lui Mircea Geoană organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

Eveniment pentru promovarea lui Mircea Geoană, organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava
Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) organizează un eveniment pentru promovarea politicianului Mircea Geoană, viitor candidat pentru funcția de președinte al țării. 

Organizat sub forma unei lansări de carte, evenimentul a fost inclus de USV în cadrul celei de-a IV-a ediții a Congresului Național al Istoricilor Români (CNIR), organizat de Universitatea de Stat din Moldova împreuna cu Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Academia Românș și Comitetul Național al Istoricilor din România. Deschiderea congresului va avea loc joi, 29 august, de la ora 10:00, în Aula Magna din corpul A al USV.
{inAds}

Evenimentul dedicat lui Mircea Geoană va avea loc joi, 29 august, de la ora 11:30, în Aula din corpul E al USV, și va fi moderat de profesorul universitar Gheorghe Onișoru. Pretextul evenimentului de promovare a candidatului Mircea Geoană în reprezintă lansarea volumului „Batalia pentru viitorul Romaniei. Gandurile unui roman la varful NATO”. 

Accesul participanților la evenimentul găzduit de USV se va face doar în baza unei înregistrări pe pagina de internet a mișcării politice inițiată de Mircea Geoană: https://romania.renasteromania.ro/forms/booktour_renaste sau la adresa de email office@ro2030.ro.
Mai nouă Mai veche