Gelos și beat, un bărbat din Sadova și-a agresat soția și fiica. Polițiștii l-au încătușat, l-au evacuat din locuință și i-au făcut dosar penal

Gelos și beat, un bărbat din Sadova și-a agresat soția și fiica. Polițiștii l-au încătușat, l-au evacuat din locuință și i-au făcut dosar penal
Luni, 19 august 2024, în jurul orei 23:29, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Sadova, fiind în stare de ebrietate, își agresează soția și fiica.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 23:00 între bărbat și concubina sa a izbuncit un scandal la locuința comună din localitatea Sadova, județul Suceava, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, în urma căruia cea din urmă a fost lovită cu palma, iar între cei doi a intervenit fiica lor care a fost lovită de asemenea îmbrâncită de către tatăl său.

Agresorul a fost încătușat și condus la sediul poliției, iar victimelor li s-a aplicat formular de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, acestea solicitând emiterea unui ordin de protecție.
{inAds}

În cauză s-a emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile față de agresor căruia i s-a impus evacuarea temporară din locuința comună și păstrarea unei distanțe față de cele două victime, ordin care a fost comunicat procedural tuturor părților.

Agresorul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat,.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.
Mai nouă Mai veche