Gheorghe Flutur trage sforile pentru a prinde postul de ministru al Dezvoltării în ultimele luni ale guvernului Ciolacu

Gheorghe Flutur trage sforile pentru a prinde postul de ministru al Dezvoltării în ultimele luni ale guvernului Ciolacu
Prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, încearcă să ajungă la conducerea Ministerului Dezvoltării, poziție care va rămâne vacantă din septembrie după ce liberalul Adrian Veștea, actualul ministru, a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, susțin surse politice citate de presa națională.

Florin Roman ar fi un alt lider liberal care vizează funcția de ministru al Dezvoltării.

Aceleași surse susțin că nominalizarea lui Gheorghe Flutur nu ar fi privită cu ochi buni de o parte a partidului în condițiile în care liberalul a pierdut alegerile la Suceava și obținerea funcției de ministru ar fi percepută ca o premiere a înfrângerii.
{inAds}

Pe de altă parte, s-ar părea că Flutur insistă să obțină această funcție, chiar dacă ar fi doar pentru două-trei luni, până la alegerile de la 1 decembrie care vor aduce o configurație difertă a Parlamentului României și, prin urmare, un nou guvern.

Chiar și așa, liberalul considere că o astfel de funcție l-ar putea ajuta să nu înregistreze o nouă înfrângere în fața PSD în județul Suceava.

La alegerile locale din iunie, Gheorghe Flutur a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean în fața unui amator în politică, tânărul Gheorghe Șoldan, candidat PSD.
Mai nouă Mai veche