Hoț prins în flagrant în magazinul Penny din Burdujeni

Hoț prins în flagrant în magazinul Penny din Burdujeni
Sâmbătă, la ora 17 august 2024, la ora 16.52, Secția de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către agentul de securitate de la magazinul Penny de pe strada Calea Unirii cu privire la faptul că a oprit după casa de marcat o persoană de sex masculin care a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.

În magazin a fost identificat Constantin D., în vârstă de 39 ani, din municipiul Suceava, care a sustras din incinta magazinului patru lotiuni „after shave” în valoare totală de 120 lei.

Acesta avea produsele asupra sa, în buzunar, și a trecut de casele de marcat fără să achite contravaloarea bunurilor, fiind oprit ulterior de către agentul de securitate, înainte să părăsească incinta magazinului.
{inAds}

Bunurile au fost ridicate și predate reprezentantului magazinului, care a declarat verbal faptul că societatea nu dorește să se constituie parte civilă în procesul penal pentru recuperarea prejudiciului, deoarece a fost recuperat în toatalitate, iar produsele pot fi reintroduse în circuitul comercial.

Suspectul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a recunoscut comiterea faptei, fiind întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche