Incendiu într-o gospodărie din Vicovu de Sus. Flăcările au pornit de la un chiștoc aruncat pe jos

Incendiu într-o gospodărie din Vicovu de Sus. Flăcările au pornit de la un chiștoc aruncat pe jos
La 25 august 2024, la ora 03:55, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că un incendiu a izbucnit la un imobil situat pe strada Romană din orașul Vicovu de Sus.

La fața locului, la gospodăria lui Dumitru M., s-au deplasat inițial lucrătorii din cadrul ISU Bucovina - Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, ocazie cu care au constatat că incendiul se manifesta la anexa din spatele imobilului, respectiv la grajdul în care era ținut un cal și baloți de fân.

Lucrătorii din cadrul ISU Bucovina – Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, care au localizat şi lichidat incediul, au stabilit drept cauză a producerii „chiștoace de țigară aruncate pe jos”, care au dus la aprinderea gardului ulterior a anexei imobilului, neexistând alte suspiciuni.
{inAds}

În urma incendiului imobilul a ars pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați. S-au deteriorat pereții, tavanul clădirii și alte bunuri ce se aflau în spațiile afectate. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime omenești iar incendiul nu s-a propagat către alte bunuri sau locuințe.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche