Incendiu la Ipotești. Flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la o lampă de iluminat

Incendiu la Ipotești. Flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la o lampă de iluminat
Marți, 20 august 2024, ora 10:52, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o casă de locuit din localitatea Ipotești, județul Suceava.

La fața locului se au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava care au procedat la stingerea incendiului care se manifesta la camera de zi, cu pericol de propagare la întreaga construcție tip P+1.

După lichidarea incendiului, lucrătorii Detaşamentului de Pompieri Suceava au stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost scurtcircuit electic, mijlocul care putea produce aprinderea fiind o lampă de iluminat.
{inAds}

În urma incendiului au ars o canapea, un televizor, un laptop și s-au degradat mai multe bunuri care se aflau în sufrageria imobilului, valoarea prejudiciului neputând fi estimată la momentul respectiv.

Apelantul Sebastian V. a declarat că locuiește în chirie în imobilul de pe strada Mihai Viteazul din localitatea Ipotești, iar marți se afla în camera de la etajul imobilului, în pat, moment în care a simțit miros de fum. Cu această ocazie, s-a deplasat la parterul imobilului, unde a observat fum și flacără în sufragerie, motiv pentru care a ieșit din casă și a solicitat prin 112 intervenția pompierilor.

În urma acestui eveniment nu au rezultat victime omenești.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche