Mamă și fiu găsiți morți în casă, la Zamostea

Mamă și fiu găsiți morți în casă, la Zamostea
Miercuri, 28 august 2024, la ora 18:45, Secția de Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că două persoane au fost găsite decedate în interiorul unei locuințe din comuna Zamostea.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre Steliana I., de 85 de ani, și fiul acesteia, Hristofor I., de 55 de ani.

Miercuri, în jurul orei 18:35, Aura I. s-a deplasat la domiciliul vecinilor săi, ocazie cu care a observat că cei doi nu prezentau semne vitale, motiv pentru care a apelat numărul unic pentru urgențe 112, solicitând un echipaj de poliție.
{inAds}

La fața locului s-au deplasat două echipaje de ambulanță care au constatat decesul celor două persoane.

Femeia a fost găsită în camera cu rol de dormitor, în stare de rigiditate cadaverică, iar fiul a fost găsit decedat în următoarea cameră cu rol de dormitor, ambii având urme de regurgitare în zona gurii.

Polițiștii care au efectuat cercetarea locului faptei, nu au identificat urme de violență.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că cele două persoane consumau frecvent băuturi alcoolice și ultima dată au fost vizitați în ziua de 24 august de către rudele lor din municipiul Suceava, care obișnuiau să le aducă unele alimente periodic.

Din primele verificări se pare că aceștia ar fi consumat în exces spirt medicinal.

S-a dispus efectuarea unor autopsii medico-legale, iar cadavrele acestora au fost transportate la morga Spitalului Municipal Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche