Motociclist rănit în intersecția de la Cumpărătura. Nu avea permis și motocicleta nu era înmatriculată

Motociclist rănit în intersecția de la Cumpărătura. Nu avea permis și motocicleta nu era înmatriculată
La data de 12 august 2024, ora 09:25, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că la intersecția DC 70 cu DN2 / E85, în localitatea Cumpărătura din județul Suceava, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 09:15 Cristian Z. a condus motociclul Honda pe DC 70, din direcția Bosanci către Cumpărătura, iar la interseția cu DN2 / E85 a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe acostament și ulterior a căzut în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a cosntatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, vehiculul nu figurează ca înmatriculat.
{inAds}

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost transportat de ambulanță la Spitalul Județean Suceava, unde a fost stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, traumatism coloană cervicală, dorso-lombară, contuzie taraco-abdminală, contuzie bazin”.

În urma testării cu aparatul etilometru a rezultat o alcoolemie de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche