Motociclistă rănită de un camionagiu neatent, la Fălticeni

Motociclistă rănită de un camionagiu neatent, la Fălticeni
La data de 9 august 2024, în jurul orei 15:30, Ioan H., în vârstă de 64 de ani, din comuna Voitinel, județul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara Mercedes pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, din direcția Fălticeni către Suceava, pe prima bandă, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a acroșat motociclul Honda condus de Denisa C., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași, care circula regulamentar pe banda a doua, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistei, care a fost transportată cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnisticul prezumtiv „policontuzii genunchi stând și drept”, fără a rămâne internată. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, urmând a li se recolta probe biologice de sânge la Spitalul municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoutilitarei Mercedes, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche