PSD Suceava susține că nu va avea candidați la alegerile parlamentare din afara organizației județene a partidului

PSD Suceava susține că nu va avea candidați la alegerile parlamentare din afara organizației județene a partidului
Pe listele Partidului Social Democrat Suceava pentru alegerile parlamentare nu va fi inclusă nicio persoană din afara organizației județene. Anunțul a fost făcut sâmbătă, printr-un comunicat de presă, ca urmare a unei decizii luată de conducerea organizației județene a partidului.

„Conducerea Organizației Județene Suceava a Partidului Social Democrat s-a întrunit astăzi și a decis, în unanimitate, că listele pentru alegerile parlamentare din acest an vor fi alcătuite exclusiv din membri ai organizației județene.

Decizia a fost luată în prezența președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a președintelui ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a primarului ales al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, precum și a celorlalți parlamentari ai organizației județene.

Prin această hotărâre, dorim să punem capăt speculațiilor apărute în spațiul public care sugerau că anumite persoane, din afara organizației județene a PSD Suceava, ar putea fi incluse pe listele noastre pentru alegerile parlamentare”
, a transmis Biroul de presă al PSD Suceava.
Mai nouă Mai veche