Șofer de livrări mâncare înșelat cu 720 de lei de un client din Burdujeni. Metoda folosită de țepar

Șofer de livrări mâncare înșelat cu 720 de lei de un client din Burdujeni. Metoda folosită de țepar
La data de 16 august 2024, la 16:10, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de Florin S., de 27 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 16:00, a fost înșelat de către o persoană necunoscută, căreia i-a trimis suma de 720 lei.

Din primele verificări s-a stabilit că reclamantul lucrează ca livrator la restaurantului Epicentru din municipiul Suceava.

În jurul orelor 15:45, în timp ce se deplasa spre strada Aleea Dumbrăvii din cartierul Burdujeni pentru a livra o comandă, a fost apelat de către așa-zisul client, care l-a rugat ca în drum spre destinație să oprească la un magazin Profi pentru a-i cumpăra un pachet de țigări.
{inAds}

Odată ajuns la magazinul Profi de pe strada Gheorghe Doja, livratorul l-a sunat pe client, împrejurări în care acesta l-a rugat să depună și suma de 720 lei la aparatul de tip Self-Pay, aflat în magazin cu promisiunea că îi va returna suma de bani când va primi mâncarea.

După livratorul a încărcat contul solicitat de către persoana necunoscută cu suma de 720 lei, clientul nu a mai răspuns la telefon.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.
Mai nouă Mai veche