Șofer din Sadova prins beat la volan pe strada Trandafirilor din Câmpulung Moldovenesc

Șofer din Sadova prins beat la volan pe strada Trandafirilor din Câmpulung Moldovenesc
Joi, 15 august 2024, în jurul orei 19:08, echipajul de ordine publică din cadrul Politiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control un autoturism Volkswagen pe strada Trandafirilor din localitate.

La volan a fost identificat Ionel A., din comuna Sadova. Polițiștii au constatat că acesta emana halenă alcoolică.

Având în vedere aceste aspecte, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test şi s-a stabilit că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică în valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat conform testului efectuat cu aparatul etilotest din dotare.
{inAds}  

Conducătorul auto avea permis de conducere valabil.

Celui în cauză i s-a adus la cunoștință obligativitatea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, sens în care acesta și-a exprimat consimțământul scris cu privire la desfășurarea acestei proceduri, ulterior fiind condus la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche