Spargere la un magazin din Zamostea. Hoț reținut în arest după ce a furat o navetă cu 24 de sticle cu bere Suceava

Autoritățile au fost sesizate că o spargere a avut loc în dimineața zilei de joi, 8 august, la un magazin din comuna Zamostea, județul Suceava. În urma investigațiilor efectuate și a cercetării la fața locului a rezultat faptul Andrei V., din satul Tăutești, comuna Zamostea, a pătruns în magazinul lui Dumitru C. de unde a sustras o navetă de băuturi alcoolice, conținând 24 de sticle cu bere „Suceava” de 0,5 L, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.

În urma studierii certificatului de cazier judiciar a rezultat faptul că suspctul este înscris în cazierul judiciar, fiind condamnat în final la doi ani și două luni de închisoare, fiind suspendată executarea pedepsei sub supraveghere pe un termen de încercare de patru ani, printr-o decizia a Judecătoriei Suceava rămasă definitivă în iulie 2023, constatându-se că în acest caz există recidivă.

În urma finalizării materialului probator, prin ordonanța organului de cercertare penală a poliției judiciare din cadrul Postului de Poliție Zamostea s-a dispus reținerea suspectului pentru o durată de 24 de ore.
{inAds}

Suspectul a fost apoi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în cauză fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Botoșani până la expirarea măsurii reținerii .

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche