Tânără din Mitocu Dragomirnei agresată de soțul care o bănuiește că a avut o relație extraconjugală cât timp a fost plecată la muncă în străinătate. Dosar penal întocmit de polițiști

Tânără din Mitocu Dragomirnei agresată de soțul care o bănuiește că a avut o relație extraconjugală cât timp a fost plecată la muncă în străinătate. Dosar penal întocmit de polițiști
Joi, 15 august 2024, la ora 11.40, Secția de Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin plângere penală, la sediul secției, de către o tânără de 22 de ani, din localitatea Mitocu Dragomirnei, despre faptul că soțul său, de 27 ani, a agresat-o fizic la data de 3 august.

Din primele verificări s-a stabilit că cei doi sunt căsătoriți de aproximativ trei ani, iar femeia a fost plecată la lucru în străinătate, în agricultură, unde unde bărbatul bănuiește că soția sa ar fi avut o relație extraconjugală.

La începutul lunii august 2024, tânăra a revenit la domiciliu, iar în urma discuțiilor contradictorii cu soțul său, în data de 3 august acesta a agresat-o fizic, lovind-o cu palma.
{inAds}

Ca urmare a certurilor repetate, la data de 7 august tânăra a plecat de la domiciliu, la locuința părinților din comuna Pătrăuți, unde aceasta locuiește în prezent.

Până la data de 15 august tânăra nu a sesizat polițiștii cu privire la agresiunea din data de 3 august.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, persoana vătămată opunându-se emiterii. Acesteia i s-a înmânat o cerere adresată Judecătoriei Suceava în vederea emiterii unui ordin de protecție. Având în vedere aspectele expuse mai sus, s-a procedat la informarea DGASPC Suceava și Primăria Comunei Mitocu Dragomirnei, pentru a dispune măsurile legale.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche