Tânără rănită după ce s-a izbit cu ATV-ul într-o dubă, în zona Lidl Vatra Dornei

Tânără rănită după ce s-a izbit cu ATV-ul într-o dubă, în zona Lidl Vatra Dornei
Vineri, 16 august 2024, la ora 16:10, Alexandra G., de 36 de ani, din municipiul Vatra Dornei, conducea un ATV-ul pe strada Republicii din localitate, municipiul Vatra Dornei, către strada Unirii. În momentul în care a ajuns la intersecția cu calea de acces către supermarketul Lidl, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers față de autoutilitara Renault, condusă regulamentar de Mihaela M., de 32 de ani, din localitate, a intrat în coliziune față-spate cu aceasta.

În urma accidentului, conducătoarea ATV-ului, care nu utiliza cască de protecție, a suferit leziuni corporale la nivelul capului, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral ușor, traumatism regiune cervicală, accident rutier, rămâne sub observație”.
{inAds}

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche