Un adolescent s-a înecat într-un iaz din Sârghiești

Un adolescent s-a înecat într-un iaz din Sârghiești
La 23 august 2024, la ora 13:50, Secţia de Poliţie Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană este înecată într-un iaz din localitatea Sârghieşti.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava care a efectuat manevre de resuscitare asupra unei persoane de sex masculin, care a fost scoasă din apa unui iaz din localitatea Sârghieşti, comuna Todireşti, județul Suceava.

La această proprietate este amenajat un spaţiu de agrement, respectiv foişor, grătar şi iaz. De asemenea, a intervenit prezent şi un echipaj din cadrul SVSU al Primăriei comunei Todireşti.
{inAds}

Din verificări s-a stabilit faptul că Nuţu R. din comuna Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, s-a deplasat în ziua de 23 august, în jurul orelor 11:30, cu autoutilitara Volkswagen Transporter cu remorcă în satul Sârghieşti, la proprietatea lui Andrei L. Acesta a fost însoţit şi de nepotul său, Daniel R., de 17 ani, din Mitocu Dragomirnei.

După ce au ajuns la proprietate, adolescentul a dorit să se scalde, nu a ţinut cont de atenţionarea celor două persoane prezente şi a intrat în apă, iar la scurt timp s-a înecat. Adolescentul a fost scos din iaz de cei doi martori, care au încercat să îl resusciteze până la sosirea cadrelor medicale.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la ISU Suceava şi un echipaj SAJ Suceava, însoţit de medic. Au fost aplicate manevre de resuscitare, până în jurul orelor 15:05, când a fost constatat decesul, fiind diagnosticat preliminar cu stop cardio-respirator prin submersie, fără răspuns la manevrele de resuscitare.

A fost examinat cadavrul ocazie cu care s-a constatat că nu prezintă urme de violență sau alte leziuni, în cauză nefiind suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche