Un bărbat din Frătăuții Noi și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soția

Un bărbat din Frătăuții Noi și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soția
La 16 august 2024, la ora 18:44, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de o femeie din localitatea Frătăuții Noi despre faptul că soțul ei s-a spânzurat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre Cătălin H., de 42 de ani, din Frătăuții Noi, care locuia de aproximativ zece ani în concubinaj cu Lăcrămioara R., la domiciliul acesteia din Frătăuții Noi.

Vineri, în jurul orei 18:40, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict cu femeia, bărbatl i-a spus că urmează se spânzure, iar în acest sens a luat din gospodărie un cablu după care s-a deplasat în livada locuinței, a agățat cablul de craca unui arbore din livada locuinței și s-a spânzurat.
{inAds}  

Femeia și fratele ei au intervenit în scurt timp pentru a salva victima și au tăiat cablul cu care s-a spânzurat, însă nu au reușit să-i salveze viața.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a constatat decesul victimei.

Urmează a se eefctua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche