Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o schelă, la Gura Humorului

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o schelă, la Gura Humorului
Miercuri, 28 august 2024, la ora 18:29, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat a căzut de la înălțime și a decedat.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că este vorba despre Neculai I., de 67 de ani, din localitate. În jurul orei 17:30, acesta s-a dus în partea din spate a locuinței sale, unde trebuia să desfășoare activități specifice pentru a face fațada unei anexe aflate în prelungirea casei.

În jurul orei 18:29, soția lui l-a găsit pe bărbat căzut pe trotuarul de lângă anexă, fără semne vitale și a apelat 112.
{inAds}

La fața locului s-a deplasat un echipaj al substației de ambulanță Gura Humorului, care a constatat decesul celui în cauză.

Cu ocazia cercetării la fața locului a fost identificat bărbatul decedat în poziția decubit dorsal, pe trotuarul de lângă anexă. La examinarea acestuia s-a constatat că prezenta o leziune la nivelul capului. De asemenea, corpul era acoperit în mare parte de o substanță decorativă de culoare albă, provenită dintr-o găleata căzută lângă el. Urme din aceeași substanță au fost găsite și pe acoperișul anexei, aflat la 2,4 metri față de sol. Pe acoperișul anexei a fost identificată și o schelă improvizată, constituită dintr-un dulap poziționat orizontal pe două scări, aflată la distanța de 4,15 metri față de sol.

Toate elementele identificate la fața locului, corelate și cu declarațiile soției, au indicat o cădere a bărbatului de pe schela aflată pe acoperișul anexei până pe trotuarul de lângă aceasta.

A fost dispusă efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche