Un bărbat a murit, joi, pe șantierul rețelei de canalizare din Vicovu de Sus

Un muncitor a murit pe șantierul rețelei de canalizare din Vicovu de Sus
Joi, 15 august 2024, în jurul orei 10:01, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că o persoană a decedat pe strada Iacob Zadik din orașul Vicovu de Sus.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a efectuat manevre de resuscitare lui Leonard R., în vârstă de 61 de ani, din satul Poiana, comuna Zvoriștea. De asemenea, la fața locului au fost identificați mai mulți muncitori care efectuau lucrari la rețeaua de apă și canalizare.

Din discuțiile purtate cu persoanele identificate la fața locului a rezultat că bărbatul, angajat al firmei ConBucovina, împreună cu alți lucratori, efectua lucrări la rețeaua de canalizare din orașul Vicovu de Sus. La un moment dat, bărbatul, în timp ce efectua activități de sudură a țevilor din material plastic, a precizat că se simte rău și s-a așezat pe spate, timp în care șeful de șantier a solicitat intervenția unui echipaj specializat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Între timp starea susnumitului s-a înrăutățit, acesta devenind inconștient.
{inAds}

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SAJ Rădăuți care a efectuat manevre de resuscitare, însă după finalizarea acestora a fost declarat decesul.

S-a procedat la cercetarea locului faptei împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, iar în urma examinării cadavrului nu au fost identificate urme de violență pe suprafața corpului.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche