Un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor, la Capu Codrului

Un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor, la Capu Codrului
Duminică, 25 august 2024, în jurul orelor 10:00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați de către un bărbat din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, județul Suceava, despre faptul că fiul său s-a spânzurat.

La fața locului, în cartierul de rromi „Spinărie” din localitatea Capu Codrului, într-o anexă a locuinței, a fost identificat Neculai S., în vârstă de 22 de ani, aflat în poziția în genunchi, cu o funie de material textil la nivelul gâtului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a poziționat pe tânăr în poziția de întins pe spate și au constatat decesul, fără a se aplica manevre de resuscitare întrucât timpul necesar pentru efectuarea acestora a fost depășit.
{inAds}

Din discuțiile purtate cu fratele decedatului, a reieșit faptul că în ziua anterioară, în jurul orelor 22:30, în timp ce se aflau în curtea locuinței consumând băuturi alcoolice, din senin tânărul a părăsit proximitatea locuinței fratelui său, lăsând telefonul mobil cât și portofelul cu cartea de identitate pe pragul locuinței, plecând într-o direcție necunoscută și fără a motiva reacția sa.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violențe pe corpul persoanei vătămate, totodată, rudele decedatului nu au suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării unei autopsii medico-legală. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche