VIDEO George Simion l-a căutat pe Gheorghe Flutur la pensiunea Acasă în Bucovina din Capu Câmpului, pe care liderul PNL o deține prin interpuși

George Simion l-a căutat pe Gheorghe Flutur la pensiunea Acasă în Bucovina pe care o deține prin interpuși
Președintele partidului AUR, George Simion, a publicat pe pagina de Facebook un videoclip filmat la pensiunea Acasă în Bucovina din comuna Capu Câmpului, județul Suceava, despre care susține că îi aparține prin interpuși prim-vicepreședintelui PNL, Gheorghe Flutur. 

Imaginile îl prezintă pe George Simion în curtea pensiunii în timp ce afirmă că Gheorghe Flutur ar avea câte o pensiune în fiecare zonă turistică importantă a județului Suceava. 

Filmarea se mută apoi în restaurantul pensiunii, unde la un moment dat își face apariția proprietarul din acte al pensiunii, un anume Ioan Boca. Acesta susține că pensiunea i-ar aparține și neagă că ar fi doar o interfață pentru baronul Gheorghe Flutur. 
{inAds}

Simion i-a spus că va face plângere penală și că va solicita confiscarea averilor ilicite, care nu pot fi justificate.

În acte, domeniul de aproximativ zece hectare pe care a fost ridicată pensiunea Acasă în Bucovina îi aparține inginerului silvic Ioan Boca, consătean și bun prieten din copilărie al lui Gheorghe Flutur. Chiar în mijlocul domeniului, Gheorghe Flutur deține 2.900 de metri pătrați pe care și-a construit o vilă de 164 de metri pătrați, așa cum arată o investigație publicată de StiriSuceava.Net în septembrie 2020. 

VIDEO:

Mai nouă Mai veche