VIDEO Incendiu la Brădățel. Flăcările au pornit de la un bărbat care a adormit cu țigara aprinsă

Incendiu la Brădățel. Flăcările au pornit de la un bărbat care a adormit cu țigara aprinsă
Sâmbătă, 17 august 2024, la ora 13:39, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o anexă de lângă o casă din satul Brădățel, comuna Horodniceni, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că un bărbat deține pe raza satului Brădățel, în zona Izvorului, o suprafață de teren pe care are construită o anexă cu destinația magazie, confecționată din lemn și acoperită cu azbest.

Sâmbătă, în timp ce se deplasa către domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a oprit la magazie pentru a se odihni, împrejurări în care a adormit cu țigara aprinsă, magazia luând foc, după care trezindu-se a mers repede acasă și i-a spus fiului său despre producerea incendiului, cel în cauză apelând servicul apeluri urgență 112 sesizând cele întâmplate.
{inAds}

La fața locului au intervenit lucrătorii de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu o autospecială și lucrătorii de pompieri voluntari din cadrul SVSU Cornu Luncii cu două autospeciale, care au localizat și lichidat incendiul, lucrătorii de pompieri stabilind ca fumatul în locuri nepermise a fost cauză producerii incendiului .

În urma incendiului a ars în totalitate anexa cu destinație de magazie, confecționată din lemn și acoperită cu azbest pe o suprafață totală de 20 de metri pătrați, neexistând pericol de propagare a incendiului și nu au rezultat victime sau răniri de persoane, iar proprietarul nu deține asigurare în cauză, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche