Accident la ieșire dintr-o benzinărie din Cornu Luncii. O femeie a fost rănită

Accident la ieșire dintr-o benzinărie din Cornu Luncii. O pasageră a fost rănită
Sâmbătă, 14 septembrie 2024, la ora 15:49, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a fost sesizat de Spitalului Municipal Fălticeni cu privire la faptul că la unitate s-a prezentat o victimă a unui accident rutier.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 15:05, Gheorghe H. din comuna Mălini, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Audi la ieșirea din stația peco AlpinOil din Cornu Luncii nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului BMW condus regulamentar de Dumitru T. din comuna Slatina, pe DJ 109A, pe sensul de mers Cornu Luncii - Mălini, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, inițial nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, cei doi conducători auto procedând la încheierea unui formular de înțelegere amiabilă.
{inAds}

În jurul orelor 15:45, la Unitatea Primiri Ugențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni s-a prezentat Laura D., pasageră dreapta față a autovehicului BMW, care acuza dureri la membrul superior drept ca urmare a accidentului rutier.

Ambii conducători auto implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Audi, care nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului BMW.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche