Accident provocat de un șofer neatent de camionetă, la Arbore. O persoană a fost rănită

La data de 13 septembrie 2024, în jurul orelor 13:30, Constantin H., de 55 de ani, din Horodnic de Sus, a condus autoturismul Opel pe DN 2K, în comuna Arbore, având direcția de deplasare spre oraș Solca.

Când a ajuns în dreptul restaurantului Alessia s-a angajat regulamentar în depășirea autoutilitarei Iveco care era condusă de Petronel D., în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bacău, care de asemenea avea direcția de deplasare spre orașul Solca.

În timp ce conducătorul autoturismului Opel efectua manevra de depășire, conducătorul autoutilitarei Iveco a efectuat manevra de viraj stânga, fără să se asigure din spate, și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel, acesta fiind proiectat în șanțul de pe partea stângă, intrând în coliziune cu o margine de pod.
{inAds}

De asemenea autoutilitara marca Iveco a fost proiectată într-un panou electric tip firidă care aparține restaurantului „Alessia”.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismelor și vătămarea corporală a lui Fănel Z., de 29 de ani, din Horodnic de Sus, pasager în autoturismul Opel, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în urma examinării de către cadrele medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzie coloană cervicală”.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, apoi li s-au recoltat mostre biologice de sânge la Spitalul Municipiului Rădăuți.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche