Bărbat găsit decedat, în stare avansată de putrefacție, într-un apartament din Fălticeni

Bărbat găsit decedat, în stare avansată de putrefacție, într-un apartament din Fălticeni
Luni, 23 septembrie 2024, la ora 17:06, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de Georgiana D. cu privire la faptul că este miros pe casa scării, iar vecinul său este posibil să fie decedat.

Din primele verificări s-a constatat că Ioan U., în vârstă de 73 de ani, locuia singur la adresa sa de domiciliu din municipiul Fălticeni, fără a fi însurat sau a avea copii.

Întrucât bărbatul nu a mai fost văzut de aproximativ două săptămâni, iar pe casa scării persista un miros înțepător venind dinspre apartamentul său, vecinii au încercat să îl contacteze, însă nu au reușit.
{inAds}

Ca urmare a acestui fapt, a fost apelat 112, iar la fața locului s-au deplasat lucrători din cadul Detașamentului de pompieri Fălticeni și un echipaj medical. În urma pătrunderii în locuință, prin spargerea ușii de acces, care era încuiată și asigurată cu cheie pe dinăuntru, a fost identificat cadavrul proprietarului. Echipajul medical a constatat decesul, cadavrul fiind într-o stare avasantă de putrefacție.

Din investigațiile efectuate, bărbatul avea mai multre comorbidități, fiind identificate cu ocazia cercetării la fața locului mai multe cutii cu medicamente și documente medicale.

În această fază a cercetărilor nu există suspiciuni cu privire la cauza morții.

A fost dispusă efectuarea necropsiei, iar cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche