Bărbat găsit mort pe terasa Hotelului Bucovina din municipiul Suceava

Bărbat găsit mort pe terasa Hotelului Bucovina din municipiul Suceava
La data de 15 septembrie 2024, la ora 13:12, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către recepționera a hotelului Bucovina din municipiul Suceava cu privire la faptul că a fost găsită o persoană de sex masculin, posibil om al străzii, decedată pe terasa restaurantului.

La fața locului a intervenit echipa operativă. Pe terasa hotelului, respectiv sub tejgheaua barului de vară al restaurantului, a fost identifica un bărbat necunoscut, decedat, acesta fiind învelit cu o plapumă.

Până la sosirea echipei operative, la fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul SAJ, care a stabilit diagnosticul de „stop cardio respirator, neresuscitabil, constatare deces”.
{inAds}

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul avea asupra sa mai multe bunuri, respectiv o sacoșă, pâine, un cuțit, precum și o sticlă cu alcool cu inscripția Cappy, în interiorul căreia era spirt medicinal, în proporție de circa 50%.

Era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare albastru închis și șosete de culoare gri. Bărbatul nu purta încălțăminte, fiind învelit cu o plapumă de culoare roșu cu alb.

Pe suprafața corpului nu au fost identificate semne vizibile de violență.

Ca semalmente bărbatul avea circa 1,82 cm, constituție robută, fața ovală, frunte lată, păr grizonat, drept purtat peste cap, calviție mijlocie, ochi căprui, nas drept, având mustață și barbă grizonată, cu aspect neîngrijit.

Asupra bărbatului nu au fost identificate documente de stare civilă sau alte bunuri.

În urma investigațiilor efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind Gruia Turcu, din județul Iași.

Cadavrul a fost preluat de lucrătorii Efemer Suceava și transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava fiind dispusă efectuarea unei autopsii de către specialiști din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche