Beat și fără permis a furat o mașină cu care a făcut accident, la Plutonița, și apoi s-a ascuns pe drumul forestier Braniște

Beat și fără permis a furat o mașină cu care a făcut accident, la Plutonița, și apoi s-a ascuns pe drumul forestier Braniște
Sâmbătă, 28 septembrie 2024, la ora 20:25, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de către Constantin N. cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto este băut, nu deține permis și a plecat de la fața locului cu un autoturism Volkswagen T4.

De asemenea, la ora 23:20 polițiștii au fost sesizați telefonic de către proprietarul autovehiculului Volkswagen T4, Vasile L., despre faptul că autoturismul în cauză i-a fost sustras din fața locuinței în cursul zilei, iar Marian Ciprian F. se află cu mașina pe un drum forestier.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat unde, pe un drum forestier situat în localitatea Plutonița, în continuarea străzii Braniște, a fost identificat Marian Ciprian F. pe bancheta din spate a autovehiculului Volkswagen T4.
{inAds}

Întrucât acesta a condus autovehiculul anterior pe drumurile publice și emana halenă alcoolică a fost întrebat dacă este de acord cu testarea etilotest însă a refuzat. În continuare a fost condus la UPU Gura Humorului unde în prezența medicilor a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furtul în scop de folosință și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furtul în scop de folosință și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pe o perioada de 24 ore.
Mai nouă Mai veche