Beat și fără permis s-a izbit cu Matiz-ul într-un gard, la Drăgoiești

Beat și fără permis s-a izbit cu Matiz-ul într-un gard din Drăgoiești
Sâmbătă, 14 septembrie 2024, în jurul orei 12:45, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Ruruală Gura Humorului, județul Suceava, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în fața unei locuințe din comuna Drăgoiești s-a produs un eveniment rutier, o mașină a intrat într-un gard, o persoană fiind ușor rănită.

Din primele verificări, în fața locuinței lui Mihai I. a fost identificat un autoturism Matiz care prezenta avarii, iar lângă acest autoturism au fost identificați Gheorghe O., din Zaharești, comuna Stroiești, persoană care prezenta leziuni în zona capului, și fiul acestuia, Ilie O.

Gheorghe O. a precizat faptul că el a condus autoturismul Matiz pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
{inAds}

Procedându-se la verificarea conducătorului auto în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Întrucât conducătorul auto prezenta leziuni ușoare, a fost solicitat un echipaj de ambulanță, care s-a prezentat la fața locului. Bărbatul a fost examinat, stabilindu-se diagnosticul „escoriații cu plagă escoriată umărul drept”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Mai nouă Mai veche