Bebeluș intoxicat cu detartrant, la Țibeni. A fost transportat de urgență la Spitalul de Copii din Iași

Bebeluș intoxicat cu detartrant, la Țibeni. A fost transportat de urgență la Spitalul de Copii din Iași
Joi, 12 septembrie 2024, la ora 11:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală Marginea au fost sesizați telefonic de către Spitalul Municipal Rădăuți despre faptul că în ziua precedentă la unitatea primiri urgențe a unității spitalicești s-a prezentat Zamfira C. împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 luni, relatând faptul că minora ar fi ingerat o soluție de uz casnic, respectiv detartrant.

Din primele verificări s-a constatat că femeia locuiește în satul Țibeni, comuna Satu Mare, județul Suceava, împreună cu soțul și cei trei copii minori, printre care și fetița în vârstă de 11 luni.

Miercuri, în jurul orei 14:50, în timp ce femeia se afla la domiciliu și făcea curățenie în imobil, a observat faptul că fiica sa a ingerat o soluție destinată pentru curățenie, respectiv detartrant.
{inAds}

Conștientizând gravitatea situației, femeia a transportat-o pe fiica sa la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, de unde a fost transferată ulterior la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași, pentru efectuarea de investigații suplimentare.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporal din culpă”.
Mai nouă Mai veche