VIDEO Pescobar căutat să sponsorizeze Balul bobocilor din Radauti. Câți bani a dat afaceristul

Doi elevi l-au căutat pe afaceristul Pescobar ca să sponsorizeze Balul bobocilor din Rădăuți. Câți bani au primit liceenii
Doi elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți l-au căutat pe afaceristul paul Nicolau, poreclit Pescobar, pentru a-l ruga să sponsorizeze Balul bobocilor. Patronul de la Taverna Racilor a fost de acord și le-a virat banii pe Revolut.

Paul Nicolau, zis Pescobar, se află în județul Suceava pentru noul său proiect pe care îl are în colaborare cu Ștefan Mandachi. Cei doi au lansat conceptul pop-up în România. 

Elevii unui liceu din Rădăuți au profitat de prezența afaceristului în apropiere și l-au căutat să îi creară o sponsorizare pentru balul bobocilor.
{inAds}

Paul Nicolau a fost impresionat de efortul pe care l-au depus elevii de a veni din Rădăuți până în Gura Humorului, acolo unde se afla el. Așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să sponsorizeze Balul bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”.

Pescobar i-a întrebat pe liceeni de câți bani au nevoie. Aceștia nu au îndrăznit să ceară o sumă anume, însă i-au mărturisit că o firmă din Rădăuți le-a oferit 2.500 de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă primită. Astfel, afaceristul a hotărât să depășească recordul și să le dea 3.000 de lei. Mai mult, pentru a arăta că este sincer a filmat în timp ce a trimis banii.

„Deci, dragilor susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis”, a spus patronul de la Taverna Racilor.


Paul Nicolau se află în județul Suceava pentru un nou proiect. Pescobar își deschide o locație în hotelul lui Ștefan Mandachi, dar nu definitiv.
Mai nouă Mai veche