Doi minori au spart trei mașini din care au furat mai multe bunuri, în zona Podu Verde din Vatra Dornei

Doi minori au spart trei mașini din care au furat mai multe bunuri, în zona Podu Verde din Vatra Dornei
Duminică, 1 septembrie 2024, la ora 06:10, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un localnic despre faptul că geamul lateral al unui autovehicul a fost spart de persoane necunoscute.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în jurul orelor 06:10 apelantul în timp ce se afla în apartamentul de pe strada Podu Verde a auzit zgomote în parcarea imobilului. A ieșit pe balconul apartamentului și a observat două persoane necunoscute care se aflau în preajma unei autoutilitare care aparține vecinului Vasile C., de 54 de ani, iar una dintre persoane a spart geamul lateral stânga al vehiculului.

În momentul surprinderii, cele două persoane au părăsit locul faptei, fugind pe strada Podu Verde.
{inAds}  

Proprietarul autoutilitarei distruse nu a putut fi contactat, acesta fiind plecat din localitate.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii de poliție și a extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificat un minor de 17 ani, din comuna Șaru Dornei, care a recunoscut faptul că a participat la distrugerea autoutilitarei împreună cu un alt minor, de 15 ani, din municipiul Vatra Dornei.

De asemenea, suspectul de 17 ani a indicat lucrătorilor de poliție și alte două vehicule aflate în aceeași zonă din interiorul căror au sustras prin forțarea geamurilor mai multe bunuri.

Prejudiciul a fost recuperat.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „tentativă la furt calificat” și „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche