FOTO Microbuz cu zece persoane răsturnat în șanț, la Drăgoiești

Microbuz cu zece persoane, răsturnat în șanț, la Drăgoiești
Luni, 30 septembrie 2024, la ora 6:02, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 asupra faptului ca pe DJ 209C, în localitatea Drăgoiești din județul Suceava, a avut loc un accident rutier cu un microbuz care a ieșit in afara părții carosabile.

Din primele verificări s-a constatat că pe DJ 209C, în zona magazinului Șoimaru din localitatea Drăgoiești, microbuzul Mercedez condus de Ovidiu B., de 28 de ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat într-un șant în aceeași direcție de mers .

În microbuz se aflau zece persoane. Din cauza numărului ridicat de persoane implicate, pentru o gestionare optimă a misiunii la nivelul județului Suceava a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție.
{inAds}

La fața locului au intervenit gradual o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD (inclusiv Terapia Intensivă Mobilă) și patru echipaje SAJ.

După evaluare, trei persoane, conștiente și cooperante, a necesitat îngrijiri medicale. Toate cele trei persoane, cu diferite traumatisme, dar coonștiente și cooperante, au fost fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vatamare din culpă.
Mai nouă Mai veche