Pasager rănit într-o mașină care tracta alt autoturism și care s-a răsturnat în șanț, la Fântâna Mare

Pasager rănit într-o mașină care tracta alt autoturism și care s-a răsturnat în șanț, la Fântâna Mare
Duminică, 1 septembrie 2024, în jurul orei 06:24, Ioan D., de 32 de ani, din comuna Sirețel, județul Iași, în timp ce conducea autoturismul Mercedes Benz care tracta la bară un alt autoturism Mercedes Benz, care era condus de Petrică F., de 25 de ani, din comuna Răducăneni, județul Iași, pe DN2 / E85, în afara localității Fânâna Mare, din direcția Gura Humorului către Fălticeni, pe un drum în aliniament, după o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă înspre dreapta, unde s-a răsturnat în șanț.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Ion M., de 20 ani, din comuna Cristești, județul Iași, pasager în autoturismul Merdeces care tracta celalalt vehicul.

Tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni unde a fost consultat de către medicul de gardă și i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „hematom pleoapa superioară ochi stâng”, fără a rămâne internat.
{inAds}

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Mercedes care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.
Mai nouă Mai veche