Scandaluri, bătăi și agresiuni în Burdujeni, Obcini, Stamate, Stulpicani, Capu Codrului și Ostra

Scandaluri, bătăi și agresiuni anchetate de polițiști în Burdujeni, Obcini, Stamate, Stulpicani, Capu Codrului și Ostra
La data de 13 septembrie 2024, la ora 14:00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați cu privire la faptul că la UPU Suceava s-a prezentat Dorin G., de 51 de ani, din satul Stamate, comuna Fântânele, care a fost diagnosticat cu „dureri abdominale”.
Din verificările efectuate, a rezultat că în ziua de 12 septembrie, în jurul orelor 16:30, Dorin G. și Beniamin P., de 32 de ani, au consumat băuturi alcoolice la barul Frumosu din localitatea Stamate, comuna Fântânele.
Pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, Beniamin P. l-a agresat fizic pe Dorin G., respectiv l-a lovit în zona abdomenului.
Victimei i s-a adus la cunoștință dreptul de a solicita un ordin de protecție provizoriu, însă aceasta a refuzat, drept pentru care i s-a pus la dispoziție formularul de cerere prevăzut de anexa nr. 2 din Legea 26/2024 pentru emiterea unui ordin de protecție.
Totodată, victima a depus plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe față de agresor, aceste aspecte fiind consemnate într-un proces-verbal de consemnare a plângerii orale.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.
{inAds}

La 13 septembrie 2024, la ora 20:04, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de Silviu P., de 33 de ani, despre faptul că are scandal cu vecinul său, Ciprian P., de 31 de ani.
În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 20.00 reclamantul se afla acasă când la ușa acestuia a bătut vecinul său, Ciprian P. După ce vecinul a intrat în apartamentul reclamantului și l-a invitat pe acesta să consume împreună băuturi alcoolice, în momentul când a fost refuzat, l-a lovit cu palmele peste față pe reclamant după care a plecat.
De asemenea, în dreptul ușii de acces, agresorul a lovit ușa vecinului său.
La fața locului nu a fost nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță ca urmare a evenimentului.
Reclamantului i s-a adus la cunoștință dreptul de a solicita un ordin de protecție provizoriu, însă acesta a refuzat, drept pentru care i s-a pus la dispoziție formularul de cerere prevăzut de anexa nr. 2 din Legea 26/2024 pentru emiterea unui ordin de protecție.
A fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „lovirea sau alte violențe” și „distrugere”.


La 14 septembrie 2024, la ora 05:35, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de Adrian O., de 28 de ani, despre faptul că a fost agresat.
În proximitatea restaurantului „La Radu” din cartierul Obcini al municipiului Suceava a fost identificat apelantul, care se afla în stare avansată de ebrietate. Fiind întrebat cu privire la cele sesizate, acesta a relatat verbal faptul că în timp ce se afla la intrare în restaurant un bărbat de aproximativ 40 ani l-a lovit cu palma în zona feței, neprovocându-i leziuni vizibile.Acesta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.
Apelantul a fost invitat la sediul unității pentru clarificarea situației. Totodată, nu a dorit să depună plângere penală pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.
A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,lovirea sau alte violențe”.
În timp ce se afla în sediul unității, tânărul a apelat nejustificat 112, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în cuantum de 4.000 lei.


La data de 14 septembrie 2024, la ora 12:44, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie din comuna Stulpicani, județul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin.
Persoana vătămată locuiește în Stulpicani, împreună cu concubinul. Sâmbătă, în jurul orei 12:30, pe fondul neajunsurilor și a lipsei banilor, între cei doi s-a iscat o ceartă, motiv pentru care bărbatul lovit-o pe concubina sa cu palma peste față .
S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, prin care s-a stabilit că nu există risc iminent, conform constatării rezultate prin prisma răspunsurilor oferite de victimă.
Persoana vătămată nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului și a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie”.


La data de 14 septembrie 2024, la ora 16:13, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, județul Suceava, a fost agresată de soț.
A fost identificată apelanta, în stare de ebrietate, care a afirmat că în timp ce se afla în locuința socrului său, care locuiește în aceeași curte, a avut loc o ceartă între aceasta și soțul ei, moment în care ar fi fost lovită cu palma, fără a-i fi provocate leziuni vizibile.
Întrebată fiind, femeia a afirmat că nu are nevoie de intervenția Ambulanței.
Persoanei vătămate i s-au adus la cunoștință prevederile Legii 217/2004, privind emiterea unui ordin de protecție.
A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent, iar persoana vătămată, nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.


Duminică, 15 septembrie 2024, la ora 01:38, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Gabriel P., de 20 de ani, din comuna Ostra, a fost agresat de un vecin.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana vătămată locuiește în comuna Ostra, pe strada Ștefan cel Mare, împreună cu cu fratele său.
Duminică, în jurul orei 01:30, a ieșit pe holul blocului să activeze siguranța de la tabloul electric și din greșeală a oprit energia electrică la apartamanetul lui Gheorghe M., de 37 de ani. La scurt timp, pe hol a ieșit vecinul său, cei doi au vut o discuție contradictorie, care la un moment dat a degenerat, iar Gheorghe M. l-a lovit cu palma peste față pe Gabriel P.
S-a procedat la intocmirea formularului de evaluare a riscului, prin care s-a stabilit că nu există risc iminent, conform constatării rezultate prin prisma răspunsurilor oferite de către victima.
Persoana vătămată nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului și a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche