Șofer fără permis urmărit în trafic și blocat de polițiști într-o benzinărie de pe bulevardul Calea Unirii din Suceava

Șofer fără permis urmărit în trafic și blocat de polițiști într-o benzinărie de pe bulevardul Calea Unirii din Suceava
Joi, 12 septembrie 2024, la ora 08:55, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce se deplasau pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava spre cartierul Burdujeni, în fața stadionului de rugby situat în proximitatea râului Suceava, au observat un autoturism Dacia care se deplasa pe strada Calea Unirii către centrul orașului, despre care existau date și informații cu privire la persoana conducătorului auto prin aceea că are permisul de conducere suspendat.

După punerea în funcțiune a semnalelor luminoase, conducătorul autoturismului Dacia s-a deplasat spre strada Traian Vuia, efectuând virajul la dreapta în benzinăria MOL, unde a fost blocat și oprit.

La volan a fost identificat Ionuț L., de 45 de ani, din municipiul Suceava.
{inAds}

Acesta a menționat faptul că nu are cartea de identitate asupra sa, iar permisul de conducere este suspendat. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afișând o concentrație de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor. 

Conducătorul auto a fost verificat în bazele de date specifice, de unde a rezultat faptul că are permisul de conducere cu mențiunea suspendat, fiind totdată sancționat contravențional pentru lipsă documente.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.
Mai nouă Mai veche