Șofer rănit după o tamponare în intersecția de la Vornicenii Mici

Șofer rănit după o tamponare în intersecția de la Vornicenii Mici
La data de 13 septembrie 2024, în jurul orelor 09:30, Mihai H., de 45 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Ford pe DJ 209C din localitatea Vornicenii Mici, având direcția de deplasare dinspre Liteni Moara către Berchișești.

Înainte de a ajunge la intersecția cu DC 25, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, autoturismul a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul Renault care era condus în aceeași direcție de Alin C., de 32 ani, din orașul Salcea, localitatea Plopeni, autoturism care încetinise în coloana de mașini în care se afla.

La faţa locului, având în vedere faptul că în urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar la momentul producerii acestuia nicio persoană nu suferise leziuni, conducătorii auto au convenit pentru soluţionarea evenimentului prin constatare amiabilă.
{inAds}  

Ulterior, în jurul orelor 17:20, conducătorul autoturismului Renault s-a prezentat la UPU Suceava, solicitând să îi fie acordate îngrijiri medicale. În urma investigaţiilor efectuate, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral”.

La sediul Spitalului Județean Suceava, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche