Tâlhărie la Bucșoaia. Vânzătoarea unui magazin agresată de un individ care i-a sustras încasările. Suspectul a fost reținut în arest

Tâlhărie la Bucșoaia. Vânzătoarea unui magazin agresată de un individ care i-a sustras încasările. Suspectul a fost reținut în arest
Duminică, 1 septembrie 2024, Poliția orașului Frasin a fost sesizată cu privire la faptul că vânzătoarea unui magazin din localitatea Bucșoaia, orașul Frasin, a fost agresată de un client.

Femeia este angajată ca gestionară la magazinul alimentar localitatea Bucșoaia, iar duminică, la ora 08:00, s-a prezentat la serviciu și a deschis unitatea. În jurul orei 08:45, în magazinul alimentar a intrat Felix Suciu, de 17 ani, din orașul Gura Humorului.

Tânărul i-a spus vânzătoarei că vrea câteva roșii și castraveți, iar aceasta s-a îndreptat spre lădița cu roșii care se afla pe partea stângă din interiorul magazinului spre ușă, de unde a început să pună roșii într-o pungă. Tânărul a trecut în partea stângă a acesteia, spre interiorul magazinului, și, în timp ce punea roșiile, a lovit-o și a îmbrancit-o, a luat banii din sertar și a fugit pe DN 17, spre Gura Humorului.
{inAds}

La scurt timp, urmare a sesizării, autorul a fost identificat de către polițiști și audiat, organele de poliție din cadrul Poliției orașului Frasin dispunând efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie”.

A fost dispusă măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de suspect.

Tânărul va fi prezentat în fața Judecătoriei Gura Humorului cu propunerea de arestare preventivă.
Mai nouă Mai veche