Trei persoane rănite după ce un șofer beat s-a izbit cu BMW-ul într-un cap de pod, la Marginea

Trei persoane rănite după ce un șofer beat s-a izbit cu BMW-ul într-un cap de pod, la Marginea
Luni, 30 septembrie 2024, la ora 02:28, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe raza comunei Marginea din județul Suceava a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orelor 02:25, Vasile B., din comuna Marginea, conducea autoturismul BMW pe strada Fagului din localitate, având direcția de deplasare dinspre service-ul auto Vasilovschi înspre DN 2E, iar la un moment dat nu a adaptat o viteză corepunzătoare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, ocazie cu care a pierdut controlul volanului și a intrat într-o rigolă din partea dreaptă a sensului său de deplasare, după care s-a oprit într-un capăt de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerelor Marcela M. și Elena S.
{inAds}

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La Spitalul Municipal Rădăuți, conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Mai nouă Mai veche