Trei persoane rănite într-un accident rutier, la Vuliva

Trei persoane rănite într-un accident rutier, la Vuliva
La data de 15 septembrie 2024, la ora 23.56, lucrătorii Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe raza comunei Frătăuții Noi, județul Suceava, s-a produs un accident rutier.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orelor 23:50, Alin M., în vârstă de 25 de ani, din Frătăuții Noi, se deplasa pe strada Vuliva la volanul autoturismului Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie, având direcția de deplasare dinspre centrul comunei Frătăuții Noi spre cătunul Vuliva.

La un moment dat, Antonio Cheivăn P., conducător al unui autoturism Volkswagen, în vârstă de 18 ani, Vuliva, nu a acordat prioritate de trecere la plecarea de pe loc, intrând în coliziune cu autoturismul Mercedes Benz.
{inAds}

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Volkswagen și a două pasagere din autoturismul Mercedes, Tabita Isabel P., în vârstă de 23 ani, și Denisa Miriam P., în vârstă de 22 de ani.

Cele trei victime au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați atât cu aparatul etilometru cât și cu cel DrugTest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, apoi acestora li s-au recoltat mostre biologice de sânge la Spitalul Municipiului Rădăuți.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche